Historien om
1 - 2 - 3 - Færdighæk

Idéen bag 123Færdighæk startede med en tanke: “Det skal være nemt, simpelt og gennemskueligt at købe færdighæk”.

Med mere end 25 års erfaring, som er din garanti for kvalitet, er tanken nu blevet en realitet. Vores planteskole på ca. 8 ha står nu klar med færdighække fra egen produktion med varianterne:

Det har vi nu gjort, og her kan du se, hvordan vores koncept fungerer:

Når man handler på vores hækkeshop

– slipper vi ikke planten af syne fra den forlader vores jord til den er i din have!

Vi har nemlig passet din hæk fra lille til færdighæk. De selv samme gartnere, der har vandet og passet planten, leverer og planter den også i din have. På den måde, kan vi give vores kunder den bedste køberoplevelse til den bedste pris. 

Vi kører ikke før du er tilfreds med vores arbejde.

Opført tæt færdighæk

Vi har nemlig passet din hæk fra lille til færdighæk. De selv samme gartnere, der har vandet og passet planten, leverer og planter den også i din have. På den måde, kan vi give vores kunder den bedste køberoplevelse til den bedste pris. 

Vi kører ikke før du er tilfreds med vores arbejde.

Opført tæt færdighæk

Ofte stillede spørgsmål

I Hegnsloven angives der i §10 stk. 6, at: “Fælleshegnenes dimensioner fastsættes om fornødent af hegnsynet. Ved boligbebyggelse bør højden af hegn mod naboejendommen, hvor ikke ganske særlige forhold taler derimod, fastsættes til 1,80 meter og må ikke uden naboens samtykke overstige 2 m.”
Du kan læse mere om hegnsloven lige her.

Når du køber færdighæk hos 123Færdighæk, er du garanteret den bedste kvalitet for dit køb. Der er gro-garanti, hvilket vil sige, at alle vores færdighække vil gro og spire, og du vil få en flot hæk.

 Vi garanterer, at alle planter er levedygtige og er af førstesortering ved levering og plantning. Planternes efterfølgende trivsel er køberens eget ansvar, og her er det vigtigt at huske på, at planter er levende, der skal passes, plejes og vandes og især i den første vækstsæson.

Opleves det, at enkelte af vores færdighække mistrives eller går helt ud, leverer og planter 123Færdighæk helt nye planter til erstatning – uden ekstraomkostninger for køber. Dette er dog forudsat, at køberen har fulgt den medfølgende pasningsvejledning, samt har kontaktet os i øjeblikket, hvor hækplanternes mistrivsel opdages og konstateres.

Der er ingen fordyrende mellemled, da det samme firma, der passer hækken i marken og planter den i din have. Dette sikrer gennemsigtighed og kontrol på alle led, og at vores kunder kan få den bedste service – til den bedste pris.

Det alfa-omega at der i hækkens første vækstperiode og sæson tages ekstra hensyn til vanding af den nye plante. Derfor udlægger vi siveslange langs hele hækken, for at sikre stabil vanding, og for at forhindre evt. over- og undervanding af planten.

Dette er en del af prisen uden meromkostninger. Dét kalder vi god service.

Jordklumpen tæller ikke med i hækkens højdeangivelse. Dvs. hvis du bestiller i højden 150 cm, så er hækken 150 cm fra jord til top, når vi har plantet den i din have.

Det er en hæk, som allerede har den højde og tæthed til, at den kan plantes i din have. Hos os er det hække i højden 125-180 cm. Udover det, så ser den godt ud med det samme. Faktisk kan man ved nogle gartnerebestille og få den plantet inden du kommer hjem. På den måde, har du sikret privatliv af din have ved en hæk,  som er plantet på under 1 dag. Den  sørger også for mere læ og skygge til din have,  hvilket kan være super dejligt om sommeren.  Det kan også være attraktivt, hvis man bor nær en sti eller en vej, hvorfra man ønsker mere privatliv.

Der findes et hav af valgmuligheder, når man snakker færdighæk. Nogle er mere populære, som den klassiske bøg, ‘fagus sylvatica’, som mest er kendt for sine grønne blade, der forvandler sig til smukke brune og koppernuancer, der holder sig fast hele vinteren. En liguster,  ‘liga’, er også et hyppigt valg for mange, og er sammen med bøg de mest populære valg. Liguster har ikke kun fordelen ved, at den er en meget hårdfør og vejrbestandig hæk, den tiltrækker også naturliv.

Der kommer også nye sorter på markedet, som den Rød Blærespiræa ‘diabolo’, der er forholdsvis nem at passe, og som får smukke blomster. Eller en forsythja ‘Lynwood’, der uden tvivl tage alle naboers opmærksomhed omkring april-maj måned, hvor de flotteste gule blomster springer ud af hækken, og forvandler den til et tæppe af solvarme.

Man skal også være opmærksom på, om der i éns område er lokalplaner der bestemmer, præcis hvilke hække, der må plantes.

Vil man gerne læse mere bl.a. bøg og liguster, kan man gøre det på bomagasinets fine artikel her:

Tryk her, for at læse artiklen.

Med en færdighæk, kan man på meget kort tid sørge for bl.a. privatliv, læ skygge. Det er også fordelagtigt, hvis man har hund eller børn, hvor de skal have lov til at lege og løbe rundt i haven, men måske bor tæt på en vej eller lign. En hæk kan også hjælpe meget med at afskærme hele grunden, og sørge for sikkerhed for dem.

Når man køber hos 123Færdighæk, leverer og planter vi hækken for dig, foruden at der også udlægges siveslange. Det gør vi, fordi det skal være nemt og sikkert at købe færdighæk, og det får du, når vi laver al arbejdet for dig. Der er naturligvis gro-garanti på alle vores planter. Vi kører ikke, før du er tilfreds.

Det kan for mange være en stor investering, at købe færdighæk, derfor skal man være opmærksom på mange forskellige ting. Her er nogle af de ting, som vi anbefaler at man undersøger inden man køber:

 • Undersøg hvilken slags plante, der opfylder dine/jeres behov.
  Læs evt. “Hvordan vælger jeg den rigtige færdighæk”
 • Snak med dine naboer, hvis I skal dele hæk med. Hør deres ønsker om højde og type.
  Læs også om hegnsloven ved at klikke her.
 • Find ud af, om der er lokalplaner, der bestemmer hvilke hækplanter man må plante i jeres lokalområde.
  Eks. må man i nogle områder kun plante bøgehæk.
 • Husk at læse betingelser for plantning, og vær forberedt på at få din hæk plantet af en gartner.
  Læs vores betingelser for plantningen ved at trykke her.

Den bedste færdighæk

Hos 123Færdighæk forhandler vi kun den bedste færdighæk fra Nemhæk, som lever op til vores krav om tætte, højkvalitetsplanter til Danmarks måske skarpeste pris. 

Vores færdighække er stærke, tætte og har op til 10x større rodvækst end visse andre, og med vores 100% grogaranti er du sikret et flot resultat og de tætteste hække. 

Få et uforpligtende tilbud på dit kommende haveprojekt hos en virksomhed, der er ligesom din lokale købmand – ærlig, til at tale med og altid med gode priser!

Det skal være simpelt for dig!

Robert foran færdighæk

For os er gennemskuelighed og kundeservice det vigtigste. Vi har derfor altid fokus på, at det skal være simpelt og sikkert at handle hos os.

Derfor har vi sammensat en enkel og overskuelig onlinebutik, så vi altid kan tilbyde den bedst mulige køberoplevelse for dig – til den bedste pris.

123Færdighæk forhandler 4 slags hække i 3 størrelser og vi planter gratis.

Vi ser frem til at behandle din ordre!

Venlig hilsen
Robert Kock, gartner og stifter

Få mere information

Se vores udvalg af færdighække ved at klikke på ikonet ovenfor.

Kontakt os for yderligere information om de forskellige færdighække ved at klikke på ikonet ovenfor.

Inspiration til dig

Oplev hurtigt alle vores før- og efterbilleder fra vores projekter.
Måske dit færdighæk-projekt dukker op som det næste?