Kunderne elsker os! 4.7/5 stjernet anmeldelser

Hjem

Hække

Kontakt

Projekter

Færdighæk Bøg

Klassisk dansk færdighæk bøg, der vokser ca. 30-60 cm pr. år, og får fantastiske nuancer af brunt og kopper i efteråret. Bøgen er både hårdfør og tolerant, og trives i de fleste jordtyper.

 

0.00,-
0.00,-

Hvis der ikke skal laves ekstra jordarbejde, er dette 99% af tiden den pris, som du vil modtage inkl. fragt.
Vi går ind for gennemsigtighed og ingen skjulte gebyrer.

Vores hække er groet i elementer á 3 planter, som skaber en unik tæthed, og kan ikke sammenlignes med vores konkurrenter.

Lidt mere om Færdighæk i Bøg

Bøgehækken Fagus Sylvatica er en populær og klassisk færdighæk af mange grunde. Den ser fantastisk ud året rundt og er samtidig hårdfør. Fra maj til efteråret prydes bøgehækken af smukke grønne blade, der senere falmer og får varme høstfarver. Disse blade bliver på hækken hele vinteren, hvilket gør den ideel til læ og afskærmning som et læhegn. Bøgehækken trives i de fleste veldrænede jordtyper og tåler også skygge og vind.

Du kan bestille færdighæk i bøg med forskellige højder hos 123Færdighæk. Vi tilbyder bøgehæk i højderne 125 cm, 150 cm og 180 cm. Vores færdighæk i bøg er klar til brug og leveres i en kvalitet, der sikrer en flot og tæt hæk til din have.

Når du vælger vores færdighække i bøg, får du både kvalitet og konkurrencedygtige priser, samt en tæthed som ingen andre på markedet kan matche.

For at sikre, at din bøgehæk trives, anbefaler vi gødning af bøgehækken. Vores gødningsprodukter er specielt sammensat til at understøtte vækst og sundhed i bøgehækken. Klipning af bøgehækken er også vigtig for at bevare dens tæthed og form. Vores erfarne anlægsgartner hjælper med plantning og råd om korrekt klipning og vedligeholdelse af din bøgehæk.

Prøv vores prisberegner for et tilbud på bøgehækken. Vi har forskellige priser på bøgehækken afhængigt af dens højde. Hos os kan du altid finde en billig bøgehæk uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Bestil din færdighæk i bøg hos os og få en smuk hæk, der kan holde hele året. Vores bøgehæk er vinterhårdfør og vil være en fantastisk tilføjelse til din have.

 

Når du bestiller en færdighæk hos 123Færdighæk får du følgende i én samlet og god pris:

 

  • Levering OG plantning i jorden af vores anlægsgartner!
  • Lagt siveslange langs hele hækken, for at optimere vanding af planten.
  • Ukrudtsdug er inkluderet i produktet, for at sikre bedste vækstvilkår for den nyanlagte hæk.

Husk at læse vores betingelser for plantning, da der er visse krav, som din have skal overholde, før vi kan begynde arbejdet. Læs betingelserne for plantning her.

Ved køb over 100 meter, kontakt os ved at trykke her, for at få et godt tilbud.

Ofte stillede spørgsmål

I Hegnsloven angives der i §10 stk. 6, at: “Fælleshegnenes dimensioner fastsættes om fornødent af hegnsynet. Ved boligbebyggelse bør højden af hegn mod naboejendommen, hvor ikke ganske særlige forhold taler derimod, fastsættes til 1,80 meter og må ikke uden naboens samtykke overstige 2 m.”
Du kan læse mere om hegnsloven lige her.

Når du køber færdighæk hos 123Færdighæk, er du garanteret den bedste kvalitet for dit køb. Der er gro-garanti, hvilket vil sige, at alle vores færdighække vil gro og spire, og du vil få en flot hæk.

 Vi garanterer, at alle planter er levedygtige og er af førstesortering ved levering og plantning. Planternes efterfølgende trivsel er køberens eget ansvar, og her er det vigtigt at huske på, at planter er levende, der skal passes, plejes og vandes og især i den første vækstsæson.

Opleves det, at enkelte af vores færdighække mistrives eller går helt ud, leverer og planter 123Færdighæk helt nye planter til erstatning – uden ekstraomkostninger for køber. Dette er dog forudsat, at køberen har fulgt den medfølgende pasningsvejledning, samt har kontaktet os i øjeblikket, hvor hækplanternes mistrivsel opdages og konstateres.

Ja! Det skal være nemt og sikkert at købe færdighæk. Derfor leverer vi til alle brofaste øer uden meromkostninger. For at sikre den højeste kvalitet og største succesrate for din nye færdighæk, bliver den også plantet af vores professionelle gartner, uden meromkostninger. 

Der er ingen fordyrende mellemled, da det samme firma, der planter og passer planten, også planter den i din have. Dette sikrer gennemsigtighed og kontrol på alle led, og at vores kunder kan få den bedste service – til den bedste pris.

Når man planter færdighæk eller bed, kan det være en stor fordel at udlægge ukrudtsdug, for at få bugt med ukrudt og sætte det i skak. Dette får planten til at vokse sig større hurtigere, og sikrer mindre konkurrence for den nyanlagte færdighæk.

Ydermere, er det alfa-omega at der i hækkens første vækstperiode og sæson tages ekstra hensyn til vanding af den nye plante. Derfor udlægger vi siveslange langs HELE hækken, for at sikre stabil vanding, og for at forhindre evt. over- og undervanding af planten.

Dette er en del af prisen uden meromkostninger. Dét kalder vi god service.

Jordklumpen tæller ikke med i hækkens højdeangivelse. Dvs. hvis du bestiller i højden 150 cm, så er hækken 150 cm fra jord til top, når vi har plantet den i din have.

Man kan forvente, at hækplanterne vokser mindre det første år, da hækken skal etablere sig. Dog vil den med ukrudtsdug være mindre i konkurrence med andre planter og ukrudt. En siveslange vil hjælpe med at vande hækken i den helt rette mængde, for at sikre optimal vækst i dens første sæson.

Har du husket ?
Når man investerer i en færdighæk er der mange ting, som man skal huske. Har du husket at få det hele med?

Det behøver du faktisk ikke - hos 123Færdighæk sørger vi for det hele for dig! Vi leverer, planter, udlægger siveslange og afslutter med ukrudtsdug langs hele hækken! Din nye færdighæk på 1 arbejdsdag, eks. mens du er på arbejde.
Dét kalder vi god service, og det er nemt som 1, 2, 3.