Kunderne elsker os! 4.7/5 stjernet anmeldelser

Hjem

Hække

Kontakt

Projekter

Færdighæk Liguster

Den mest almindelige hækplante i Danmark, da den håndterer alle jordtyper og er meget hårdfør og vejrbestandig. Den tiltrækker naturliv til haven, og egner sig til formklipning. Færdighæk Liguster er et godt valg for de fleste.

0.00,-
0.00,-

Hvis der ikke skal laves ekstra jordarbejde, er dette 99 % af tiden den pris, som du vil modtage inkl. fragt.
Vi går ind for gennemsigtighed og ingen skjulte gebyrer.

Vores hække er groet i elementer á 3 planter, som skaber en unik tæthed, og kan ikke sammenlignes med vores konkurrenter.

Lidt mere om Færdighæk Liguster

Liguster Færdighæk ‘liga’ er en af de mest hårdføre og sejeste hækplanter i Danmark, hvilket gør den til den mest almindelige hæk i landet. Ligusterhækken tåler det meste vejr, forskellige jordtyper og håndterer både tørke og skygge godt. Hvis du ønsker at klippe hækken i en bestemt form, er ligusterhækken ideel til dette formål. Den bevarer størstedelen af sit løv over vinteren takket være dens robuste egenskaber, dog kan dette variere afhængigt af plantestedet og andre miljømæssige faktorer.

Liguster ‘liga’ er en meget robust og hårdfør plante, der kan trives i mange forskellige områder. Hos 123Færdighæk kan du bestille Liguster ‘liga’ i højderne 125 cm, 150 cm og 180 cm. Vores færdighæk i liguster er af høj kvalitet og klar til at vi planter den i din have.

Når du køber vores færdighæk i liguster, får du en smuk og tæt hæk. Vores ligusterhæk er velegnet til plantning i forskellige områder, og vi kan også hjælpe dig med rådgivning om ligusterhækkens plantning og vedligeholdelse.

Køb din færdighæk i liguster hos os og nyd dens skønhed og funktion hele året. Ligusterhækken er vinterhårdfør og kan skabe en effektiv afskærmning. Vores erfarne anlægsgartner guider dig i korrekt klipning og pleje af din ligusterhæk.

For at sikre optimal vækst anbefaler vi gødning af hækken. Vores specielle gødningsprodukter er velegnede til at understøtte ligusterhækkens sundhed og trivsel.

Bestil din ligusterhæk i dag og oplev fordelene ved en smuk og robust hæk til din have.

Prøv vores prisberegner for at få et uforpligtende tilbud på, og den bedste pris pr. meter på liguster ‘liga’.

 

Når du bestiller en færdighæk hos 123 Færdighæk, får du følgende i én samlet og god pris:

 

  • Levering OG plantning i jorden af vores anlægsgartner!
  • Lagt siveslange langs hele hækken, for at optimere vanding af planten.
  • Ukrudtsdug er inkluderet, for at sikre bedste vækstvilkår for den nyanlagte hæk.

Husk at læse vores betingelser for plantning, da der er visse krav, som din have skal overholde, før vi kan begynde arbejdet. Læs betingelserne for plantning her.

Ved køb over 100 meter, kontakt os ved at trykke her, for at få et godt tilbud.

Ofte stillede spørgsmål

I Hegnsloven angives der i §10 stk. 6, at: “Fælleshegnenes dimensioner fastsættes om fornødent af hegnsynet. Ved boligbebyggelse bør højden af hegn mod naboejendommen, hvor ikke ganske særlige forhold taler derimod, fastsættes til 1,80 meter og må ikke uden naboens samtykke overstige 2 m.”
Du kan læse mere om hegnsloven lige her.

Når du køber færdighæk hos 123Færdighæk, er du garanteret den bedste kvalitet for dit køb. Der er gro-garanti, hvilket vil sige, at alle vores færdighække vil gro og spire, og du vil få en flot hæk.

 Vi garanterer, at alle planter er levedygtige og er af førstesortering ved levering og plantning. Planternes efterfølgende trivsel er køberens eget ansvar, og her er det vigtigt at huske på, at planter er levende, der skal passes, plejes og vandes og især i den første vækstsæson.

Opleves det, at enkelte af vores færdighække mistrives eller går helt ud, leverer og planter 123Færdighæk helt nye planter til erstatning – uden ekstraomkostninger for køber. Dette er dog forudsat, at køberen har fulgt den medfølgende pasningsvejledning, samt har kontaktet os i øjeblikket, hvor hækplanternes mistrivsel opdages og konstateres.

Ja! Det skal være nemt og sikkert at købe færdighæk. Derfor leverer vi til alle brofaste øer uden meromkostninger. For at sikre den højeste kvalitet og største succesrate for din nye færdighæk, bliver den også plantet af vores professionelle gartner, uden meromkostninger. 

Der er ingen fordyrende mellemled, da det samme firma, der planter og passer planten, også planter den i din have. Dette sikrer gennemsigtighed og kontrol på alle led, og at vores kunder kan få den bedste service – til den bedste pris.

Når man planter færdighæk eller bed, kan det være en stor fordel at udlægge ukrudtsdug, for at få bugt med ukrudt og sætte det i skak. Dette får planten til at vokse sig større hurtigere, og sikrer mindre konkurrence for den nyanlagte færdighæk.

Ydermere, er det alfa-omega at der i hækkens første vækstperiode og sæson tages ekstra hensyn til vanding af den nye plante. Derfor udlægger vi siveslange langs HELE hækken, for at sikre stabil vanding, og for at forhindre evt. over- og undervanding af planten.

Dette er en del af prisen uden meromkostninger. Dét kalder vi god service.

Jordklumpen tæller ikke med i hækkens højdeangivelse. Dvs. hvis du bestiller i højden 150 cm, så er hækken 150 cm fra jord til top, når vi har plantet den i din have.

Man kan forvente, at hækplanterne vokser mindre det første år, da hækken skal etablere sig. Dog vil den med ukrudtsdug være mindre i konkurrence med andre planter og ukrudt. En siveslange vil hjælpe med at vande hækken i den helt rette mængde, for at sikre optimal vækst i dens første sæson.

Har du husket ?
Når man investerer i en færdighæk er der mange ting, som man skal huske. Har du husket at få det hele med?

Det behøver du faktisk ikke - hos 123Færdighæk sørger vi for det hele for dig! Vi leverer, planter, udlægger siveslange og afslutter med ukrudtsdug langs hele hækken! Din nye færdighæk på 1 arbejdsdag, eks. mens du er på arbejde.
Dét kalder vi god service, og det er nemt som 1, 2, 3.