Kunderne elsker os! 4.7/5 stjernet anmeldelser

Hjem

Hække

Kontakt

Projekter

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for køb hos 123Færdighæk

Generelle oplysninger

123 Færdighæk
Hundslevvej 12
6440 Augustenborg
CVR nr.: 41687797
Telefon: 28664858
Email: rk@123haek.dk

Priser

Hos 123 Færdighæk tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Desuden forbeholder vi os ret, til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer. Priserne på 123Færdighæk er kun gyldige, når vores betingelserne for plantning er overholdt.

Betaling

123 Færdighæk modtager betaling med divs. VISA-kort, Mastercard, Maestro. Betalingen vil først blive reserveret på din konto, og derefter trukket, når varen afsendes. Alle beløb er i danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Der afregnes for fragten, hvilket er baseret på afstandsmæssige forhold.

Kontakt 123Færdighæk for pris til ikke-brofaste øer. 

123 Færdighæk tilstræber at kontakte kunden og nærmere aftale leveringstidspunktet indenfor 48 timer af bestilling.

123 Færdighæk står for levering og planting af hæk.

Reklamationsret

Vi gør opmærksom på, at reklamationsretten kun er gyldig, hvis der ved levering er tale om en decideret fejl eller skader på planterne, eller af forkert plantning af vores gartnere. forårsaget af køberen selv. Mistrives planterne som følge af pasning, er reklamationsretten ikke gyldig. Jævnfør vores pasningsvejledning, som vi anbefaler alle vores kunder at følge nøje og læse godt igennem.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

123 Færdighæk

Hundslevvej 12

6440 Augustenborg

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du oplyse bankoplysninger i form af regnr. og kontonr, så det aftalte beløb kan blive overført. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop, indtil evt. plantning, hvorefter gro-garantien er gældende.

Varer undtaget af fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

  • Varer, der forringes eller forældes hurtigt.
  • Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
  • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Returnering

Ved køb på internettet har du normalvis 14 dages fortrydelsesret. Planter er dog forgængelige varer, der ikke tåler at være oppe af jorden i længere tid.  Hvis planterne mistrives efter plantning, skal vi kontaktes hurtigst muligt – det gør du enten ved at sende en mail til rk@123haek.dk eller ringe på tlf. 28 66 48 58.

Afvises en bestilling på dagen, når anlægsgartneren holder ved dig (og uden forudgående aftale med os) er du selv ansvarlig, for at dække vores retur- og fragtomkostninger jf. dansk lovgivning på dette område.

Garanti / Erstatning

123 Færdighæk giver Gro-garanti på alle vores færdighække på siden, hvis køber har fulgt vores pasningsvejledning. Vi garanterer, at alle planter er levedygtige og er af førstesortering ved levering og plantning. Planternes efterfølgende trivsel er køberens eget ansvar, og her er det vigtigt at huske på, at planter er levende, der skal passes, plejes og vandes og især i den første vækstsæson.

Opleves det, at enkelte af vores færdighække mistrives eller går helt ud, leverer og planter 123Færdighæk helt nye planter til erstatning – uden ekstraomkostninger for køber. Dette er dog forudsat, at køberen har fulgt den medfølgende pasningsvejledning, samt har kontaktet os i øjeblikket, hvor hækplanternes mistrivsel opdages og konstateres.

Alle reklamationer vil blive behandlet objektivt, og vi yder en rimelig erstatning op til den fulde faktura værdi, hvis købers reklamation findes gyldig.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
E-mailadresse
Telefonnummer
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, for at kunne kontakte dig vedr. leveringsdato og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for 123 Færdighæk. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt købt i vores Webshop, kan der indsendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: https://www.forbrug.dk/

Er du i tvivl eller har spørgsmål?

Hvis du er usikker på om et givent projekt falder inden for vores ovennævnte rammer, må du meget gerne henvende dig til os.