Kunderne elsker os! 4.7/5 stjernet anmeldelser

Hjem

Hække

Kontakt

Projekter

Færdighække

 • Færdighæk Bøg

  Vælg muligheder

  Klassisk dansk færdighæk bøg, der vokser ca. 30-60 cm pr. år, og får fantastiske nuancer af brunt og kopper i efteråret. Bøgen er både hårdfør og tolerant, og trives i de fleste jordtyper.

   

 • Færdighæk Forsythia

  Vælg muligheder

  En farverig løvfældende busk med smukke gule blomster i april-maj, som trives bedst i sol og skygge. Den er ualmindelige på dansk jord, men trives uden problemer i vores klima.

 • Færdighæk Liguster

  Vælg muligheder

  Den mest almindelige hækplante i Danmark, da den håndterer alle jordtyper og er meget hårdfør og vejrbestandig. Den tiltrækker naturliv til haven, og egner sig til formklipning. Færdighæk Liguster er et godt valg for de fleste.

 • Ny 2023 Rød Blærespiræa Færdighæk 8

  Færdighæk Rød Blærespiræa

  Vælg muligheder

  Blomsterne på Færdighæk Rød Blærespiræa, også kaldt ‘Diabolo’ er smukke hele sommeren, og den er både nem at passe og hårdfør, da den tåler skygge og konkurrence fra træer.

 • Ny 2023 Rødbøg fra 123Færdighæk

  Færdighæk Rødbøg

  Vælg muligheder

  Vores eftertragtede færdighæk Rødbøg, med en vækst på op til 35 cm om året, tilbyder en hurtigt voksende løsning til en tæt og farverig afskærmning.
  Den dyrkes lokalt, trives i det danske klima og er ligetil at vedligeholde, hvilket resulterer i en imponerende hæk med minimal indsats.

 • Færdighæk i taks fra 123færdighæk

  Færdighæk Taks

  Vælg muligheder

  Vores populære og klippede stedsegrønne Taks ‘brande select’, vokser 25 cm pr. år, som hurtigt skaber en tæt grøn hæk, der skaber privatliv. Den er dyrket i Danmark, er let at holde, og skaber imponerende resultater med minimal pasning.

 • Hækplante Liguster

  Vælg muligheder

  Den mest almindelige hækplante i Danmark, da den håndterer alle jordtyper og er meget hårdfør og vejrbestandig. Den tiltrækker naturliv til haven, og egner sig til formklipning. Færdighæk Liguster er et godt valg for de fleste.

Priserne er pr. plante inkl. plantning, levering, moms uden andre skjulte gebyrer.

Ofte stillede spørgsmål

I Hegnsloven angives der i §10 stk. 6, at: “Fælleshegnenes dimensioner fastsættes om fornødent af hegnsynet. Ved boligbebyggelse bør højden af hegn mod naboejendommen, hvor ikke ganske særlige forhold taler derimod, fastsættes til 1,80 meter og må ikke uden naboens samtykke overstige 2 m.”
Du kan læse mere om hegnsloven lige her.

Når du køber færdighæk hos 123Færdighæk, er du garanteret den bedste kvalitet for dit køb. Der er gro-garanti, hvilket vil sige, at alle vores færdighække vil gro og spire, og du vil få en flot hæk.

 Vi garanterer, at alle planter er levedygtige og er af førstesortering ved levering og plantning. Planternes efterfølgende trivsel er køberens eget ansvar, og her er det vigtigt at huske på, at planter er levende, der skal passes, plejes og vandes og især i den første vækstsæson.

Opleves det, at enkelte af vores færdighække mistrives eller går helt ud, leverer og planter 123Færdighæk helt nye planter til erstatning – uden ekstraomkostninger for køber. Dette er dog forudsat, at køberen har fulgt den medfølgende pasningsvejledning, samt har kontaktet os i øjeblikket, hvor hækplanternes mistrivsel opdages og konstateres.

Ja! Det skal være nemt og sikkert at købe færdighæk. Derfor leverer vi til alle brofaste øer uden meromkostninger. For at sikre den højeste kvalitet og største succesrate for din nye færdighæk, bliver den også plantet af vores professionelle gartner, uden meromkostninger. 

Der er ingen fordyrende mellemled, da det samme firma, der passer hækken i marken og planter den i din have. Dette sikrer gennemsigtighed og kontrol på alle led, og at vores kunder kan få den bedste service – til den bedste pris.

Når man planter færdighæk eller bed, kan det være en stor fordel at udlægge ukrudtsdug, for at få bugt med ukrudt og sætte det i skak. Dette får planten til at vokse sig større hurtigere, og sikrer mindre konkurrence for den nyanlagte færdighæk.

Ydermere, er det alfa-omega at der i hækkens første vækstperiode og sæson tages ekstra hensyn til vanding af den nye plante. Derfor udlægger vi siveslange langs HELE hækken, for at sikre stabil vanding, og for at forhindre evt. over- og undervanding af planten.

Dette er en del af prisen uden meromkostninger. Dét kalder vi god service.

Jordklumpen tæller ikke med i hækkens højdeangivelse. Dvs. hvis du bestiller i højden 150 cm, så er hækken 150 cm fra jord til top, når vi har plantet den i din have.

Man kan forvente, at hækplanterne vokser mindre det første år, da hækken skal etablere sig. Dog vil den med ukrudtsdug være mindre i konkurrence med andre planter og ukrudt. En siveslange vil hjælpe med at vande hækken i den helt rette mængde, for at sikre optimal vækst i dens første sæson.